Varsel om stenging/redusert framkomeleg i gamle Gullnesveg

Mådag 12.august skal det monterast vegrekkverk som sikring for trafikantar langs delar av Gamle Gullnesveg.
Arbeidet vil starte ca kl 09 og vil pågå utover ettermiddagen og vil bli avslutta innan kl 21. Dersom arbeidet ikkje er ferdigstilt den 12. vil arbeidet halde fram tysdag 13.8.
Arbeidet vil skje i området frå Gamle Gullnesveg 12 og forbi innkøyringa til 33.
Vi håpar for forståing for stengninga/redusert framkomeleg.

Helsing Driftsansvarleg veg/VA
Samfunnsutvikling og drift, SEljord kommune