Sist endret: 06.12.2018Kontaktperson: Egil Birkrem

Eigenberedskapskampanje

Kva gjer du viss straumen skulle bli borte i fleire dagar, mobilnettet sluttar å verke, eller det ikkje er vatn i springen? For å styrke beredskapen i samfunnet oppfordrar DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap)alle til å vere førebudd på å klare seg sjølv i tre dagar. Denne veka får du ein brosjyre i posten med konkrete framlegg til kva du bør ha i hus.

Les meir om kampanjen på nettsida til Fylkesmannen i Telemark
Egenberedskap