Dyrsku'n 2018.

Dyrsku'n opnar portane fredag 14.september. Statsminister Erna Solberg skal halde den offisielle opningstala og delta i den store landbruksdebatten.

Panelet i landbruksdebatten er politisk topptungt og vil utover statsministeren bestå av Landbruks- og matminister Jon Georg Dale, Ap-leiar Jonas Gahr Støre, og SP-leiar Trygve Slagsvold Vedum.

Tema for debatten er tørke, klima og berekraft. Statsminister og Landbruks- og matminister vil delta på ulike arenaer på Dyrsku’n i løpet av sitt besøk. Informasjon om dette og orienteringar/moglegheit for intervju/foto vert gjeve nærare arrangementet til dei akkrediterte.

Du finn all informasjon om årets Dyrsku, opningstider, program, billettprisar o. på Dyrsku'n eigne nettsider.

Dyrsku'n