Fare for påkøyrsel av vilt

Det er observert mykje hjortevilt; elg, hjort og rådyr, langs vegane i kommunen. I ein del andre kommunar har det vore påkøyrt ein del dyr i det siste. Vi minner om at vilt ofte trekk ned til vegane på grunn av saltet, så køyr forsiktig!

Viss du skulle vere så uheldig at du køyrer på og skadar eit dyr - ring politiet på 02800!

Du har plikt til å varsle om påkøyrsel av dyr sjølv om du trur det er uskadd. Ring 02800, politiet varslar fallviltansvarlege.

Skilt Kryssande vilt