Skriv du på nynorsk og vil bli journalist?

NRK Nynorsk mediesenter i Førde søkjer etter engasjerte og godt orienterte ungdommar som brukar nynorsk og vil bli journalistar. Dei gjev opplæring og praksis i journalistikk og nynorsk som mediespråk for nett, sosiale medium, radio og fjernsyn. Det 28. praktikantkurset startar 3. januar og er ferdig 30. juni 2018. Det er fem plassar på kullet. Vanlegvis er det langt mellom søkjarane frå m.a. Telemark,det er fylka Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal som pregar søkjarbunken. Så her kjem ei oppmoding til skriveglad ungdom frå Vest-Telemark og Seljord.

Frå 2004 til no har dei lært opp 130 nynorskpraktikantar, og 58 prosent av dei arbeider i media. 45 prosent er i NRK.

Du kan lese heile utlysinga her

Du finn meir informasjon på desse lenkene:

Nynorsk mediasenter

Medier24.no