Sist endret: 09.10.2017Kontaktavdeling: Sosialavdeling - NAV

Startlån og bustadtilskot

Treng du startlån og tilskot til utbetring av bustaden din? Gjennom Husbanken kan du søkje om dette. Er du i rett målgruppe kan du få startlån i samband med kjøp av bustad. Du kan og få tilskot til utbetring av bustaden din.

Ordningane er behovsprøva. Ta kontakt med NAV Seljord. Du må gjerne kome innom for ein prat, eventuelt få hjelp til å søkje.

Du kan også gå inn på Husbankens heimeside for informasjon. Der finn du ei rettleiing på korleis du kan sende elektronisk søknad på startlån.

Helsing

NAV Seljord ved Tore Dag Lid