Nominasjon til Inkluderingsprisen 2017

Seljord kommune og Seljord Røde Kors inviterer til nominasjon av kandidatar til inkluderingsprisen 2017.
Inkluderingsprisen kan bli delt ut til personar, lokale lag og organisasjonar eller firma som over tid bidreg aktivt til at einskilde personar eller grupper av menneske som kan oppleve seg sosialt isolert og einsame, kan oppleve ein betre livssituasjon og oppleve å bli betre inkludert i bustad, arbeidsliv og lokalsamfunnet i Seljord.

Prisen er på 8 000,-

Kriterier, vedtekter og oversyn over kven som har fått prisen tidlegare finn du på heimesida vår under Kultur/Inkluderingsprisen.

Kontaktinfo:

Kultursjef Asbjørn Storrusten, mobil 917 96 785, as@seljord.kommune.no

Grunngjeve forslag på kandidatar kan sendast innan 1. november 2017 til Seljord Kommune, kulturkontoret, Brøløsvegen 13, 3840 Seljord eller e-post as@seljord.kommune.no

Tone og Tor Reiten får integreringsprisen 2016Fjorårets vinnarar av inkluderingsprisen, Tone og Tor Reiten.