Kulturstipendet 2017 til Silje Nilsen Østensen

Årets kulturstipend gjekk til Silje Nilsen Østensen. Prisen blei delt ut på 17.mai-arrangementet på Granvin.

I grunngjevinga blei det lagt vekt på at ho har vore aktivt med i ulike aktivitetar og styre sidan ho var lita jente. Dette har ikkje minst folkedansmiljøet i Tusseleiken nytt godt av. Ho har dessutan vore aktivt med i arbeidet til ungdomspresten gjennom konfirmasjonsarbeidet, ungdomsklubben og andre aktivitetar.

Seljord kommune gratulerer så mykje.

Du kan lese heile grunngjevinga i ordførars tale her